Apple anuncia que els iPhone 5S i 5C estaran disponibles al nostre país a partir del 25 d'Octubre on es podrà comprar a l'Apple Online Store i a les Apple Store de "La Maquinista" i "Passeig de Gràcia" de Barcelona.

 

 

Els preus ronden des dels 599€ per a l'iPhone 5C de 16GB fins als 899€ de l'iPhone 5S de 64GB. Aquests preus són per a la compra d'un terminal lliure sense cap compromís amb un operador i amb la possibilitat de fer-lo servir amb qualsevol nano-SIM.

Segurament trobarem diverses ofertes dels Operadors estatals oferint iPhones subvencionats a preus molt més assequibles però amb la contrapartida d'una quota elevada al mes i el compromís de no poder trencar el contracte durant una bona pila de mesos.

 

 

Tal com vam suggerir a XIP Informàtica fa uns mesos en aquest article (OMV Megues al Telèfon), us recomanem donar un cop d'ull al ventall d'operadors mòbils virtuals, que ofereixen preus francament econòmics. La suma de la compra d'un terminal lliure més la quota d'un OMV és moltes vegades inferior a la d'un telèfon subvencionat més la quota mensual i la permanència, encara que a primer cop d'ull pugui semblar més car.

 

XIP>

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.