Tot just fa dues setmanes que Apple va presentar iOS 7 Beta1 a la WWDC13 carregada de novetats i amb un disseny trencador respecte a les versions anteriors. Avui s'ha presentat la Beta2 que incorpora diverses novetats interessants. Aquest cop no han deixat de banda l'iPad i l'iPad Mini.

XIP Informàtica ja l'ha provat:

Una de les novetats més interessants és la recuperació de les notes de veu, que havien desaparegut a la primera Beta i que vam pensar que no tornarien, suposem ara que era per limitació dels programadors que no van arribar a temps a tenir la App a punt pel dia de la presentació. Dissenyada seguint el nou estil s'integra perfectament a l'iOS 7.  

La primera impressió és que el sistema sembla molt més fluid. Les animacions són bastant més naturals i es nota una correcta maduració del sistema. Ara cal saber si han treballat per millorar la durabilitat de la bateria. Aviat publicarem la primera galeria d'imatges exclusiva de XIP. 

iOS 7 Beta2

 

XIP >

 

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.