La cinquena generació de l'iPad d'Apple canvia de nom i se suma a la família "Air" per dir-se iPad Air. Mantenint el mateix tamany de pantalla de 9.7 polzades IPS LED de 2.048x1536 píxels ara és un 28% més lleuger i un 20% més prim. Descobrim les noves característiques.

 

El nou iPad Air adopta un disseny diferent amb un marc més prim i una carcassa d'alumini laminat. Igual que l'iPhone 5S el sistema és gestionat pel nou XIP d'Apple A7 (aquest cop sense nomenclatura X) que demostra les seves capacitats de càlcul multiplicant per 2x la potència de processament de l'iPad de quarta generació i per 2x la potència gràfica. El consum es manté fins a les 10 hores d'autonomia. Tot amb compatibilitat per als 64bits.

La connectivitat està garantida pel suport a la banda 802.11a/b/g/n amb una millora de la velocitat de fins al 100% respecte a la generació anterior, Bluetooth 4.0 i compatibilitat amb moltes més bandes de 4G (LTE) ara sí, compatibles amb les que disposem a casa nostra.

La càmera frontal ha estat millorada siguen ara una FaceTime HD amb una resolució de fins a 1.2Mpx capaç d'enregistrar vídeo a 720p. Pel que fa a la càmera principal es passa a una resolució de 1080p amb estabilització de vídeo, detecció facial entre altres característiques.

 

 

 

Pel que fa a capacitats d'emmagatzematge es mantenen els mateixos rangs de 16, 32, 64GB i 128GB. Amb uns preus que oscil·len a partir de 479€ per l'iPad Air de16GB Wifi fins als 869€ per l'iPad Air de 128GB amb Wifi + 4G.

 

 

 

 

XIP>

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.