El clàssic dels clàssics arriba en HTML5. Recordes el pare de tots els Super Mario Bros? Ara és jugable directament des del navegador i completament de franc!

Un joc de codi obert dins del projecte Github ha aconseguit escriure des de zero el joc complet de Super Mario Bros i pejar-lo a una web en format HTML5 i jugable gratuïtament. Podeu accedir des d'aquesta adreça: Full Screen Mario.  De moment està optimitzat per Google Chrome però pels que feu servir altres navegadors podeu provar aquest altre enllaç. El joc és complet i fins i tot disposa d'un creador de nivells per a crear la teva pròpia pantalla personalitzada.

Ja tenim divertiment a l'oficina.

 

XIP>

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.