Avui us recomanem un portal que donarà molta vida al vostre pc, mac, tablet o telèfon intel·ligent. Es tracta d'Interfacelift.com l'espai d'internet des d'on descarregar-se els millors fons d'escriptori a altíssima resolució completament de franc!

Fem primer un petit anàlisi de la relació entre píxels, resolució de la pantalla i una imatge. 

Els monitors de qualsevol dispositiu tenen una resolució anomenada nativa, que és igual el número total de píxels que conté. Per tant, si el nostre monitor té 2560x1440 píxels el millor que podem fer és configurar el nostre sistema per a que funcioni exactament a aquesta resolució. 1px virtual = 1px físic. Quan escollim resolucions diferents a la de la nostra pantalla el que fem és que el monitor hagi de dibuixar els píxels fent servir més d'un píxel real "interpolació" cosa que redueix considerablement la qualitat d'imatge. 

 

El mateix passa amb les imatges que mostra el monitor. Us heu preguntat mai perquè aquella foto que heu escollit com a fons d'escriptori no es veu del tot nítida? A banda de la compressió JPG (que pot reduir considerablement la qualitat d'una imatge) és important conèixer també la resolució de la mateixa, i encara més important que sigui exactament igual que la del vostre monitor. Un mix bastant difícil de trobar amb imatges que ens puguin agradar.

Interfacelift ens resol tots aquest problemes. És un portal on trobareu milers i milers de fotografies lliures, totes elles retallades a qualsevol resolució que puguis necessitar, tinguis un tablet, o un portàtil, un fixe un telèfon... Sigui el que sigui el portal detectarà la teva pantalla i et descarregaràs la imatge a la resolució adequada assegurant així la màxima qualitat. 

La oferta és senzillament enorme i totes les fotografies estan fetes amb càmeres professionals d'usuaris que regalen la seva feina per a que tots en podem gaudir. 

Què esperes per canviar el teu fons de pantalla?

www.interfacelift.com

 

XIP >

 

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.