Era d'esperar, Microsoft ha fet marxa enrere. Si fa uns dies us explicàvem que per a poder jugar a la nova Xbox One era obligatori connectar-se a internet per certificar cada joc almenys un cop cada 24 hores i que cada territori tindrà restriccions respecte a altres territoris, ara s'ha acabat. 

Microsoft acaba de confirmar que aquestes dues restriccions finalment no s'aplicaran a la Xbox One. La pressió dels usuaris i la xarxa ha pogut amb ells. Sony ha sabut aprofitar molt bé la situació venent i explicant que la nova PlayStation 4 no tenia cap tipus de restricció.

Font: Microsoft

 

XIP >

 

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.