Era d'esperar, Microsoft ha fet marxa enrere. Si fa uns dies us explicàvem que per a poder jugar a la nova Xbox One era obligatori connectar-se a internet per certificar cada joc almenys un cop cada 24 hores i que cada territori tindrà restriccions respecte a altres territoris, ara s'ha acabat. 

Microsoft acaba de confirmar que aquestes dues restriccions finalment no s'aplicaran a la Xbox One. La pressió dels usuaris i la xarxa ha pogut amb ells. Sony ha sabut aprofitar molt bé la situació venent i explicant que la nova PlayStation 4 no tenia cap tipus de restricció.

Font: Microsoft

 

XIP >

 

Després de molts dies de dubte Microsoft confirma que la Xbox One necessitarà connectar-se a internet almenys un cop cada 24 hores per a poder continuar jugant. D'aquesta manera s'assegura el control del sistema i dels jocs instal·lats. Si no es realitza aquesta connexió no es podrà jugar tot i que sempre podrà fer-se servir com a reproductor BluRay o DVD. 

Aquesta és sense dubte una decisió que pot portar polèmica ja que als usuaris que perdin la connexió s'hauran de confirmar en veure pel·lícules i no poder jugar fins a que no torni la connexió.

XIP > 

Font: Microsoft