Senyores i senyors, Fibracat presenta a Manresa la velocitat de connexió a internet a nivell comercial més alta al nostre país. Estem parlant d'1Gbps. Sí, 1Gbps.

Fibracat és una marca comercial de l'empresa Alta Tecnologia en Comunicacions (Altecom) creada al 1999 a Manresa que ha desplegat la pròpia xarxa FTTH (fibra òptica fins la llar). Fins ara Fibracat només donava servei a empreses però ara ha fet el salt cap al mercat comercial amb la intenció de cobrir tot el territori Català. Es calcula que durant la primera meitat del 2014 ja arribarà al 50% de la ciutat de Manresa.

 

 {youtube}sMGc4lglFvE{/youtube}

 

Aquets són els preus que proposa Fibracat:

1.000Mbps de velocitat de descàrrega - 100Mbps de velocitat de càrrega: 89.90€ + IVA

300Mbps de velocitat de descàrrega - 100Mbps de velocitat de càrrega: 39.90€ + IVA

100Mbps de velocitat de descàrrega - 50Mbps de velocitat de càrrega: 29.90€ + IVA

Tots els preus són sense cap tipus de quota de manteniment ni cap contracte de permanència. Ens queda conèixer les condicions de la instal·lació i preus adicionals d'alta.

Ets de Manresa i tens o penses contactar el servei Fibracat i vols compartir l'experiència amb XIP Informàtica? Posa't en contacte amb nosaltres i publicarem els teus resultats de test de velocitat.

 

XIP>

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.