Cues d’entrada, buscar seient i esperar a què ens indiquin amablement que hem d’apagar el nostre mòbil o tauleta per començar l’avorridíssim procés d’enlairat fins a què s’apagui la llum per a poder tornar a fer servir els nostres aparells electrònics. Finalment tot això ha canviat.

 

 

La Unió Europea ha autoritzat de manera immediata la possibilitat de fer servir aparells electrònics fins i tot durant l’enlairament i aterratge de l’avió, (sempre i quan estiguin en mode avio, és a dir, amb les ones de ràdio apagades).

 

 

Tot i sense encara poder realitzar o rebre trucades a l’aire ja és un gran pas endavant. Les probes d’interferència han demostrat que no hi ha cap perill i per això s’e n’autoritza l’ús. Eventualment en un futur no gaire llunyà es permetrà l’ús del telèfon per a fer i rebre trucades fent servir una connexió via satèl·lit que establirà el mateix avió i que donarà cobertura als passatgers amb antenes internes.

 

 

Ara podrem finalment continuar la partida que havíem començat a la cua i acabar-la a l’aire.

Bon vol

 

XIP>

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.