Indiegogo presenta el projecte Panono. La Càmera-Pilota Panoràmica. Per a què serveix exactament?

 

La febre de les captures panoràmiques ja és una realitat a molts dispositius mòbils per a capturar escenes movent el telèfon i capturar panorames molt llargs impossibles de capturar amb una única fotografia. També existeixen APPS per a poder capturar imatges de 360º amb els nostres mòbils, però l’inconvenient d’aquests sistemes és que aconseguim la imatge rotant el dispositiu i el resultat no és immediat per a tots els angles i en escenes on hi ha moviment de persones no queda mai del tot bé.

 

{youtube}c8xjXqC9m2A{/youtube}

 

Indiegogo acaba d’engegar un projecte Crowdfounding per a poder comercialitzar Panono, la pilota equipada amb 36 càmeres col·locades de manera molt precisa.

Panono funciona d’una manera molt senzilla. S’ha de llençar enlaire, i quan assoleix l’alçada màxima just abans de tornar a caure capta 36 fotografies, una amb cada una de les càmeres, i de manera automàtica les envia mitjançant Bluetooth o Wifi al nostre telèfon iPhone o Android que amb la App adequada ens mostra un resultat espectacular que podem visualitzar i compartir des del mateix telèfon. La resolució total de la imatge és de 76 megapíxels i aquí us presentem diverses imatges captades amb Panono

 

 

 

 

Si voleu col·laborar amb el finançament, podeu fer-ho directament al web d’Indiegogo, que ja ha recaptat gairebé 100.000$ dels 900.000$ que s'han posat com a objectiu per a poder fer de Panono una realitat comercial.

 

XIP>