Google ensenya la primera evolució del prototip Google Glass, ara més adient per a persones que duen ulleres de sol o graduades. El primer model no es recolzava bé si l’usuari duia altres ulleres.

 La nova versió inclou també un auricular mono per a l’orella dreta i d'aquesta manera millorar-ne la privacitat, ja que fins ara disposava d’un mini altaveu.

El Google Glass és un projecte molt ambiciós per part de Goolge que es troba encara en fase de desenvolupament i que només uns pocs usuaris han pogut formar part d’un programa “Beta” per a poder comprar l’aparell per 1.500$. La idea és la de “vestir” un dispositiu que es col·loca sobre l’ull dret amb una petita pantalla i una càmera. Tot el sistema es controla per veu i permet fer fotografies o vídeos simplement demanant-li per veu. Es poden fer cerques a internet entre infinitats d’opcions més. El Google Glass es connecta a internet fent servir el mateix mòbil de l’usuari.

 

 

Les possibilitats són infinites, i sembla que Google hi creu profundament. Aquesta és la primera evolució física des del primer model i ara els que formen part del programa “Beta” podran convidar fins a 3 amics a sumar-s’hi, (previ pagament de 1.500$ cada un) i amb la prohibició explicita de poder vendre el dispositiu.

 

XIP>