Movistar ha activat el servei 4G - LTE per als seus clients a moltes ciutats de l'estat entre les que es troba Barcelona. Les velocitats de connexió són: 75Mbps de descàrrega i 25Mbps de càrrega. A diferència d'altres companyies com Vodafone, Movistar no cobrarà cap tarifa addicional per activar la compatibilitat amb 4G que tot i ser gratuït s'haurà d'activar mitjançant una trucada al 1004.

Com és evident, cal disposar d'un terminal compatible amb 4G - LTE i trobar-se sota una zona amb cobertura 4G - LTE per a gaudir de la nova connexió. Entre d'altres qualsevol iPhone 5, Galaxy S4, HTC One serà compatible.

 

 

Movistar ha signat un acord amb Yoigo amb qui compartirà la seva infraestructura per donar cobertura als seus clients. Cobertura que de moment es troba als 1.800Mhz, una freqüència no gaire adequada per entravessar murs i donar bona cobertura, ja que les freqüències més baixes com la de 800Mhz seria molt millor però actualment encara és ocupada per la TDT, que s'espera que s'alliberi als pròxims anys.

 

XIP>