Si fa uns dies parlàvem del primer mòbil compatible amb l'enregistrament 4K, avui presentem el que serà el nou estàndard de connexió per a enviar aquest contingut als nous televisors compatibles amb 4K. Arriba l'HDMI 2.0

L'HDMI fòrum presenta l'última especificació HDMI que arriba a la versió 2.0, serà capaç de suportar sense problemes el nou estàndard 4K amb resolucions de 3840x2160 a 60 fotogrames per segon i un ample de banda de 18Gbps.

 

Ja fa gairebé quatre anys des que es va presentar l'últim estàndard HDMI, el 1.4b que va ser presentat a l'Octubre de 2011 i que suportava també la ultra alta definició però només a 30 fotogrames per segon.

El nou estàndard també suporta fins a 32 canals d'àudio contemporanis i és totalment compatible amb l'estàndard anterior, ja que els cables no incorporaran cap diferència física. S'espera que les primeres televisions i targetes compatibles apareixin a finals d'aquest 2013.

 

XIP>

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.