Si fa unes setmanes parlàvem de que la Comissió Europea planeja eliminar les tarifes "Roaming" o Itinerància als països de la Unió Europea, ahir es van activar les tarifes que són vàlides des d'avui mateix. Si has de viatjar a algun país de la unió aquest estiu aquestes són les tarifes que s'aplicaran al servei mòbil. 

 

Comissió Europea

  • Rebre trucades: 7 cèntims
  • Trucar: 24 cèntims
  • Enviar un SMS: 7 cèntims
  • Internet 1MB: 45 cèntims

 

La Comissió Europea ha estat legislant des del 2006 un mercat, el de les telecomunicacions mòbils fora del país d'origen que tenia uns preus desorbitadament exagerats. Ahir mateix Neelie Kroes, Vice-Presidenta de la Comissió, tuitejava aquesta imatge comparant els preus del 2006 i els actuals. Que són fruit de la normativa europea que marca aquest límit als operadors. 

 

 

XIP >

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.