Instagram, el gran conegut de la fotografia digital i social, amb una xarxa de milions d'usuaris que pugen a diari els seus moments fent servir un sistema de filtres molt ric i divers està a punt de canviar per sempre.

S'acaba de presentar Instagram Vídeo. Una actualització de l'aplicació per iOS i Android afegeix aquesta nova interfície, ara a part de fer fotos es poden gravar vídeos de fins a 15 segons prement constantment aquest botó vermell. El vídeo es pausa quan es deixa de prémer, i es pot continuar més endavant per a un màxim de 15 segons de vídeo. 

Els famosos filtres també es poden aplicar als vídeos i són de molt bona qualitat al jutjar els resultats preeliminars del nostre test. Tot plegat per enriquir encara més una aplicació tant estimada. T'animes a fer un vídeo?

 

{youtube}IajwHAKB3DQ{/youtube} 

 

Aquí teniu unes quantes imatges de la nova interfície:

  

 

Hem estat probant el vídeo i aquí teniu el resultat

 

XIP >

 

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.