La Comissió Europea ha aprovat la eliminació de les tarifes Roaming dins de la Unió Europea.

Segons informa "The Telegraph" la votació va ser aprovada per una amplia majoría, i s'aplicarà a partir de l'u de Juliol de 2014. La Comissió Europea no ha informat dels detalls tècnics de com farà això possible però les tarifes de veu, sms i dades hauran de ser les mateixes que les del país d'orígen. Es parla d'una gran unió d'operadors per a crear grans xarxes a nivell Europeu i poder així fer possible el projecte. 

 

Aquesta notícia és extraordinàriament positia per a tots aquells ciutadans europeus que viatgem dins de la EU. Sobre tot pel que fa a les tarifes de dades, ja que suposo que sabeu lo increïblement car que suposa fer servir l'"Smartphone" a París, Roma, o Londres per enviar un "Whatsapp-Line" o simplement mirar un moment una localització concreta en un mapa i fer una reserva d'hotel.

Ara sembla ser que a partir de l'any vinent podrem fer-lo servir de la mateixa manera que a casa, tant per navegar com per a trucar o enviar SMS.  Per fi s'han acabat les recerques a la desesperada d'aquell accés "Wifi Hotspot" extremadament car i lent. 

 

XIP

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.