Cues d’entrada, buscar seient i esperar a què ens indiquin amablement que hem d’apagar el nostre mòbil o tauleta per començar l’avorridíssim procés d’enlairat fins a què s’apagui la llum per a poder tornar a fer servir els nostres aparells electrònics. Finalment tot això ha canviat.

 

 

Indiegogo presenta el projecte Panono. La Càmera-Pilota Panoràmica. Per a què serveix exactament?

 

 

A XIP tenim passió per la tecnologia i la ciència, així que avui us proposem descobrir la cara oculta de Saturn captada per la sonda Cassini. Cassini és una sonda interplanetària que explora Saturn i els seus satèl·lits,  un projecte conjunt de la NASA, la ESA i la Italiana ASI.

 

 

Google ensenya la primera evolució del prototip Google Glass, ara més adient per a persones que duen ulleres de sol o graduades. El primer model no es recolzava bé si l’usuari duia altres ulleres.

 


És interessant veure com el micromecenatge o crowdfunding, es a dir, el finançament col·lectiu, es va aplicant a poc a poc a tots els sectors d’activitat, encara que, cal dir-ho, certs sectors són especialment susceptibles de poder fer servir aquest recurs i concretament, en l’àrea tecnològica, hi ha tot un ventall de projectes que han tingut èxit fent servir aquesta tècnica de finançament

 


Movistar ha activat el servei 4G - LTE per als seus clients a moltes ciutats de l'estat entre les que es troba Barcelona. Les velocitats de connexió són: 75Mbps de descàrrega i 25Mbps de càrrega. A diferència d'altres companyies com Vodafone, Movistar no cobrarà cap tarifa addicional per activar la compatibilitat amb 4G que tot i ser gratuït s'haurà d'activar mitjançant una trucada al 1004.

  


 

 

Senyores i senyors, Fibracat presenta a Manresa la velocitat de connexió a internet a nivell comercial més alta al nostre país. Estem parlant d'1Gbps. Sí, 1Gbps.

Si fa uns dies parlàvem del primer mòbil compatible amb l'enregistrament 4K, avui presentem el que serà el nou estàndard de connexió per a enviar aquest contingut als nous televisors compatibles amb 4K. Arriba l'HDMI 2.0

L'HDMI fòrum presenta l'última especificació HDMI que arriba a la versió 2.0, serà capaç de suportar sense problemes el nou estàndard 4K amb resolucions de 3840x2160 a 60 fotogrames per segon i un ample de banda de 18Gbps.

Benvolguts XIP's!
XIP Informàtica torna de la pausa estiuenca amb més força que mai. Reactivem el nostre servei diari de notícies on publicarem les últimes novetats del món tecnològic per a tots els amants de l'evolució. 

XIP >

 

Si fa unes setmanes parlàvem de que la Comissió Europea planeja eliminar les tarifes "Roaming" o Itinerància als països de la Unió Europea, ahir es van activar les tarifes que són vàlides des d'avui mateix. Si has de viatjar a algun país de la unió aquest estiu aquestes són les tarifes que s'aplicaran al servei mòbil. 

 

Instagram, el gran conegut de la fotografia digital i social, amb una xarxa de milions d'usuaris que pugen a diari els seus moments fent servir un sistema de filtres molt ric i divers està a punt de canviar per sempre.

Per fi podem anunciar la posada en marxa del nostre fòrum! XIP fòrum neix per a donar resposta a qualsevol pregunta que puguis tenir respecte a qualsevol tema. Al llarg d'aquests dies afegirem nous temes i seccions. La comunitat XIP t'ajudarà a que et sentis benvingut. 

Sigues el primer en escriure!

 

XIP >

La Comissió Europea ha aprovat la eliminació de les tarifes Roaming dins de la Unió Europea.

Segons informa "The Telegraph" la votació va ser aprovada per una amplia majoría, i s'aplicarà a partir de l'u de Juliol de 2014. La Comissió Europea no ha informat dels detalls tècnics de com farà això possible però les tarifes de veu, sms i dades hauran de ser les mateixes que les del país d'orígen. Es parla d'una gran unió d'operadors per a crear grans xarxes a nivell Europeu i poder així fer possible el projecte. 

XIP Informàtica us desitja una molt bona diada de Sant Jordi a totes i tots.

XIP Informàtica comença a vestir amb la seva identitat part del Carrer Abat Deas. Què us sembla?

 XIP Informàtica ja disposa de perfil oficial al Facebook i Twitter.

   www.facebook.com/xipinformatica.cat           Twitter:   @xipinformaticaEns plau informar-vos que XIP Informàtica obrirà properament a Sant Pol de Mar al carrer Abat Deas. Tot punt estem acondicionant el local i en les properes setmanes començarem a informar sobre els productes i serveis que oferirem als Santpolencs i Santpolenques. Esperem veure-us a la botiga!


Cosimo

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.