Apple ha publicat la última actualització del seu sistema operatiu. Mac OS X Mountain Lion, que arriba a la versió 10.8.4 Ho fa unes setmanes abans del WWDC 2013 on es creu que presentarà el nou sistema operatiu 10.9 entre d'altres novetats referents a l'iOS 7.

 

 

Aquesta actualització corregeix diversos problemes relacionats amb la connectivitat sense fils entre d'altres coses. I sobre tot actualitza el navegador Safari a la versió 6.0.5 amb més d'una desena de correccions de seguretat. Recomanem a tots els usuaris d'aquest sistema operatiu clikar ara mateix a la poma i actualitzacions!

 

 

 

 

Aquí la llista de correccions i millores: 

  • Millores de connectivitat al connectar-se a diverses xarxes sense fils empresarials
  • Millores de compatibilitat amb Microsoft Exchange i el Calendari
  • Correcció d'un problema de les trucades FaceTime a números de telèfon de fora dels EEUU
  • Correcció d'un problema que impedia el mac entrar en mode d'estalvi d'energia després de fer servir Boot Camp
  • Millora de la compatibilitat de "VoiceOver" a documents PDF
  • Inclou Safari 6.0.5

 L'actualització la podeu instal·lar des del gestor d'Actualitzacions, o si ho preferiu us podeu descarregar el combo des d'aquest enllaç

XIP >

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.