Va ser al Novembre de 1983 quan Microsoft va presentar Windows 1.0 un producte aleshores inacabat i amb moltes limitacions però que implementava una novetat a l'època: L'entorn gràfic.

Vols 100.000$? Troba un error al futur Windows 8.1 i pots arribar a guanyar més de 100.000 Dólars. 

Microsoft ha engegat aquesta campanya per a polir al màxim el nou sistema operatiu que arribarà a finals d'aquest 2013 i tot apunta a que finalment el botó Inicia tornarà a ser present a l'escriptori entre d'altres millores i perfeccionaments del no gaire acceptat Windows 8, sobre tot pel que fa a les cerques, integrades totalment al sistema. 

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.