Ahir parlàvem de la disponibilitat de l'iPhone 5S per al 25 d'Octubre, avui sembla que Samsung comença a fer mans i mànigues per a tenir llest el nou Galaxy S5 al Gener o Febrer de 2014.

El Samsung Galaxy S4 va vendre gairebé 20 milions d'unitats als primers dos mesos i arribant fins ara als 50 milions, rècord que reaferma a Samsung com el líder indiscutible d'Android.

I per què anticipar la sortida de l'S5? Coincidències alfanumèriques a banda, a XIP creiem que la clau està als 64bit, punt de força de l'iPhone 5S amb el que Samsung no pot competir ara com ara. Sense entrar a analitzar benefici real de disposar d'un XIP a 64bits avui en dia, el màrketing mana i sembla que segons informa 조세일보 - Joseilbo el Galaxy S5 podria ser el primer mòbil Android equipat amb el microprocessador Exynos 5430 64bit. De moment no hi ha cap versió del sistema operatiu Android compatible amb la nova arquitectura a 64bit així que apareixen molts interrogants encara per resoldre.

 

Aquí la primera imatge (de baixa qualitat) d'un possible prototip:

 

Disposarà d'una càmera de 16 Megapíxels amb estabilitzador d'imatge òptic i un nou xassís d'alumini que trencarà amb el disseny actual que és molt similar a l'S3.

 

XIP>