Samsung
presenta el Galaxy Round, un nou experiment amb la primera pantalla AMOLED corba. El telèfon estarà disponible en primícia per a l'operadora Coreana SK. Es tracta d'un dispositiu molt similar al recentment presentat Galaxy Note 3 però amb el particular de disposar d'una pantalla AMOLED corba de 5.7 polzades el primer en apostar per aquesta tecnologia.

A XIP No tenim gaire clar els beneficis de disposar d'una pantalla corba, però Samsung parla de l'efecte "Round Interaction" que permet visualitzar les trucades perdudes o missatges amb la pantalla bloquejada i crear un espai continu entre els diferents escriptoris. Quedem a l'espera de poder rebre el primer dispositiu per informar de primera mà sobre les impressions d'ús.

Us llistem les característiques tècniques:

El nom tècnic del model és SM-G910S
Pantalla AMOLED de 5.7 Polzades 1080p HD
Amplada de 7.9 mm
Pes: 154g
Bateria: 2800mAh
Càmera de 13 Megapíxels
Sistema Android: 4.3
RAM: 3GB
Processador: MSM 8974 2.3GHz Quad-Core
Preu: Es parla de l'equivalent a uns 900€ aproximadament

 

XIP>

 

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.