Samsung ha presentat el nou rellotge intel·ligent. Es tracta del Galaxy Gear Smartwatch que ofereix funcions com fer fotografies, trucades mans lliures i enviament i recepció de missatges. Està pensat per a ser un accessori dels famosos telèfons Galaxy.

El dispositiu té una pantalla de 1.63 polzades i una càmera incorporada, de moment es connectarà al també nou Galaxy Note 3 mitjançant Bluetooth. Pot realitzar trucades, mostrar missatges enregistrar vídeos, etc. Tot mentre el telèfon continua a la butxaca.

 

Des de fa uns anys que s'espera que Apple presenti alguna cosa semblant, però sembla que Samsung li ha guanyat la partida almenys pel que fa a ser els primers en presentar-ho. De moment el Gear Smartwatch necessita un telèfon Galaxy amb Android 4.3 i el Galaxy Note 3 és l'únic que disposa de manera oficial aquesta última versió. S'espera que altres telèfons com el Galaxy S3 i S4 disposin d'una actualització a Android 4.3 abans de finals d'any per a poder ser compatibles amb el rellotge.

No s'ha especificat encara la disponibilitat ni el preu que calculem que no hauria de superar els 300€.

 

 

XIP>

XIP Informàtica fa servir cookies

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el nostre lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Al seu torn, ells la poden combinar amb altres dades que els hàgiu proporcionat o hagin recopilat a partir de l'ús que heu fet dels seus serveis. Vostè accepta les nostres cookies si segueix fent ús del nostre lloc web.