Acer Liquid S2 4K


Si t'agrada la tecnologia, hauràs sentit a parlar del 4K. S'anomena 4K al nou estàndard d'altíssima resolució per a televisions (que a certs cinemes s'ha estat fent servir des de fa uns anys) Estem parlant d'una resolució de 4096 × 2160 píxels, que és 4 vegades el ja famós 1080i/p. Això són més de 8 Milions de píxels per fotograma! Aquest any s'ha començat a veure alguns models de televisió Sony, Samsung i LG compatibles amb 4K a preus prohibitius.

 

Acer acaba de presentar el que avui dia encara semblava molt llunyà, es tracta del primer Telèfon capaç d'enregistrar vídeo 4k, (a banda de suportar també 1080p a 60 fotogrames per segon) l'Acer Liquid S2, un dispositiu amb una pantalla IPS de 6 polzades, càmera de 13MP i frontal de 2MP. Tot gestionat pel processador Snapdragon 800 a 2.2GHz. 2GB de RAM, una bateria de 3.300 mAh i compatible amb l'LTE. El sistema operatiu serà Android 4.2.2

Així doncs,  Acer, un competidor no gaire conegut a casa nostra acaba de guanyar el títol al primer Smartphone 4K del món. 

La disponibilitat està programada per a finals d'Octubre d'aquest mateix any. De moment encara no se sap res sobre el preu, però calculem que estarà al nivell dels seus cosins d'alta gamma.

 

XIP>