El públic general continua confús sobre les noves xarxes 4G o LTE (Acrònim de Long-Term Evolution) les companyies lluiten per a poder obtenir l'espectre radio disponible per a poder operar i oferir el servei, on de moment Vodafone ha estat la única a oferir a algunes ciutats cobertura LTE de manera molt residual. Doncs ara, apareix Samsung i ens diu. LTE? Passa't a l'LTE-Advanced!  

 

 

Si les xarxes LTE ens ofereixen velocitats de fins a 300Mbps de baixada i un màxim de 75Mbps de pujada amb una latència de nomès 5ms, l'estàndard LTE-Advanced arriba fins a 1Gbps de baixada i 500Mbps de pujada!  L'LTE-Advanced és una nova actualització d'un estàndard que gairebé no ha ni aparegut a casa nostra. Ara com ara només una companyia Russa, Yota ha activat aquesta nova versió en algunes de les seves antenes. 

 

I què ens diu Samsung? Doncs que si vols ser el primer en tenir un dispositiu LTE-A i descarregar-te els GIFS d'Internet més ràpidament que mai, aquí tens el Galaxy S4 LTE-A. Tot i que difícilment podràs gaudir d'aquesta connexió, almenys a Catalunya durant un llarg període.  Encara no s'ha parlat ni de preu ni de la disponibilitat, però sí de que a priori estarà disponible ben aviat a Corea del Sud per més tard començar l'expansió a tot el món. 

XIP >