Samsung presenta la versió "Zoom" del seu producte estrella, el Galaxy S4, en aquest cas una variant del model mini. Una càmera amb telèfon. 

 

Un binomi que engloba en un sol producte una càmera fotogràfica compacta, un zoom òptic de 10 augments amb les prestacions d'un Samsung Galaxy S4 Mini i el sistema Android 4.2 "Jelly Bean", un sensor de 16 Megapixels juntament amb el zoom òptic de 10 augments i el flash de xenon, que fan d'aquest dispositiu una càmera compacta molt versatil, capaç de poder fer fotografies d'una qualitat superior a les que podríem fer amb l'òptica petita d'un telèfon.

Per als que els hi agrada aquest plus de qualitat i que a més del telèfon sempre s'enduen la càmera compacta, aquesta és una solució interessant. Disposa d'una pantalla de 4.3 polzades aHD super AMOLED amb una resolució de 960x540 pixels, un processador dual core a 1.5GHz (que pot variar depenent del territori on es comercialitzi) pesa 208 grams i és ample 15.4 mil·límetres, gairebé el doble que el Galaxy S4 normal. 

Amb una ISO màxima de 3200, una apertura de f/2.8-5.9 podem dir que és una càmera més que perfecta per a fer fotografies casuals, en interior o exterior, tot i que la pregunta és: Vols una càmera amb telèfon? Si la resposta és sí, el Galaxy S4 Zoom és el teu dispositiu. 

XIP >

Font: Nota de Premsa Samsung